Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Ktorej tváre sa najviac bojíte? Strašidelný TEST odhalí vaše najtemnejšie tajomstvá: Výsledok vás dostane

(Zdroj: X/jacket07)

USA – Videá popularizujúce psychologické testy sú v poslednej dobe na sociálnych sieťach mimoriadne populárne. Jedno také sa stalo virálnym, pretože údajne dokáže odhaliť najtemnejšie skryté tajomstvá vášho podvedomia. Vyskúšajte to aj vy.

Tvorkyňa obsahu Masha Kaptilinaová nedávno publikovala video, v ktorom ukázala tváre ôsmich ľudí. „Predstavte si, že vidíte jedného z týchto ôsmich ľudí na konci veľmi tmavej chodby a idú k vám, ktorého sa najviac bojíte?“ spýtala sa divákov. Tvár, ktorá vo vás vyvoláva negatívne pocity alebo sa vám zdá byť najstrašidelnejšia, vám prezradí, ktoré časti vašej osobnosti ste potlačili. Pozrite si video a zistite, čo vo svojom podvedomí ukrývate vy.

Prvá až štvrtá tvár

Ak ste si vybrali číslo jeden, „sadistu“, znamená to, že nemáte radi násilníkov a tých, ktorí sa snažia ovládať ostatných. Kaptilinaová však dodala, že títo ľudia sa v hĺbke duše cítia šťastní, keď vidia tyrana v pozícii obete. Druhá tvár predstavuje „epileptika“. Ak ste si vybrali práve túto tvár, máte tendenciu nedávať najavo svoje znepokojenie či hnev a že ste zvyčajne pokojný a veľmi priateľský, ale keď ste v strese, dostávate záchvat hnevu. 

Tvár číslo tri zachytáva „katatóniu“, jeden z prejavov schizofrenie, a naznačuje, že máte zaneprázdnenú myseľ a ste pomerne inteligentný, no máte tendenciu držať sa svojich vlastných zásad a nie ste fanúšikom nepredvídateľnosti. Prvá žena na obrázku, číslo štyri alebo „schizofrenička“, odhaľuje osobu, pre ktorú je ťažké spojiť sa s inými ľuďmi. Napriek tomu, že ste spoločenský, tajne sa cítite veľmi osamelý.

Piata až ôsma tvár

Piata tvár, „hysterka“, naznačuje, že ako dieťa ste pravdepodobne často počúvali, aby ste sa nechválili ani neukazovali, a teraz sa vyhýbate žiare reflektorov, hoci sa vám to naozaj páči. Ak ste si vybrali najsmutnejšiu tvár, tvár číslo šesť alebo „depresívnu“, mohlo by to naznačovať, že nie ste taký veselý a bezstarostný, ako sa ostatným zdá, a že v skutočnosti sa často cítite zle sami zo seba. Pred týmto pocitom podľa Kaptilinaovej unikáte svojou prácou. Predposledná tvár, „maniak“, odhaľuje vašu potrebu poriadku a pokoja. „Príliš energickí alebo hluční ľudia vás môžu veľmi otravovať,“ povedala TikTokerka.

@mkaptilina Replying to @ßethzy Results Part 2❗️Which one did you choose??⁉️❗️!!!!! #psychology #psychologytest #szonditest #personalitytest #personality #foryoupage #fyp ♬ original sound - Masha

Ak ste si vybrali mladistvo vyzerajúcu tvár číslo osem alebo tvár zachytávajúcu „disociačnú poruchu identity“, znamená to v minulosti ste si prešli niečím ťažkým – pravdepodobne sa k vám niekto správal veľmi zle. S najväčšou pravdepodobnosťou ste perfekcionista, ktorý dokáže tvrdo súdiť ostatných za to, že nespĺňajú vaše nedosiahnuteľné štandardy.

Dnes už virálny test osobnosti je skutočný psychologický nástroj nazývaný Szondiho test, ktorý vytvoril maďarský psychoanalytik Léopold Szondi v roku 1935. Zobrazené tváre sú tváre skutočných psychiatrických pacientov, ktorí skutočne trpeli duševnými chorobami, podľa ktorých ich Szondiho test identifikuje.

Viac o téme: Psychologický testSzondiho test
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu