Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ľudí pobúrila pikantná FOTO: Vodič autobusu si užíval sex priamo pri ceste! Neuveríte, do čoho sa obliekol

(Zdroj: Reddit/Unzbert241)

NORFOLK – Vodič autobusu, ktorý si pri ceste v Sprowstone Norfolk užíval orálny sex priamo pri autobuse, nezabudol na bezpečnosť ani v chúlostivej situácii. Ako dokazuje záber publikovaný na Reddite, pred aktom si na seba obliekol reflexné oblečenie.

Zdá sa, že vodič autobusu spoločnosti First Bus praktizuje istú formu bezpečného sexu aj napriek tomu, že sa milostným radovánkam oddával priamo pri ceste. Na sebe mal totiž oblečené reflexné oblečenie. K incidentu došlo minulý týždeň v piatok na ulici Atlantic Avenue v Sprowstone v anglickom Norfolku. Pár oddávajúci sa orálnemu sexu zjavne zachytil náhodný okoloidúci a záber publikoval na sociálne siete. Nedávno sa dostal aj na Reddit.

Hovorca polície v Norfolku podľa britského denníka Daily Star povedal: „K incidentu došlo na Atlantic Avenue v piatok 22. marca medzi 21:00 a 22:00, zdá sa, že dvaja ľudia boli zapojení do sexuálnej aktivity na verejnosti.“ Hovorca transportnej spoločnosti FirstGroup East of England potvrdil, že záležitosť je v štádiu vyšetrovania.

Viac o téme: Vodič autobusuSex na verejnosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu