Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Populárna značka šokovala novými nohavicami: Pozrite na ten šteklivý detail, ženy sú celé bez seba!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

GRÉCKO – Módna značka Di Petsa vyvolala zmiešané reakcie ľudí po tom, čo zverejnili video nohavíc z novej kolekcie, ktorých súčasťou je aj vrecko navyše. To sa nachádza pri ženskom ohanbí, vďaka čomu nohavice údajne uľahčujú masturbáciu.

Týždeň módy od New Yorku po Miláno priniesol niekoľko bizarných momentov. Grécka módna značka Di Petsa však pri predvádzaní kolekcie jeseň/zima pre rok 2024 vyvolala naozajstnú kontroverziu. Značka na svojom oficiálnom účte na Instagrame zverejnila video modeliek, ktoré kráčajú po móle v nohaviciach s vreckom na masturbáciou. Modelky si vložili dva prsty do vrecka v tvare trojuholníka v rozkroku, aby ukázali šteklivý dizajn. Podľa webovej stránky značky stoja takého nohavice.

V klipe mali modelky na sebe džínsové a kožené verzie „masturbačných“ nohavíc, ktoré podľa webovej stránky Di Petsa stoja až 358 eur. Mnoho žien v komentároch vyjadrilo svoj názor. Niektoré priznali, že produkt je presne to, čo potrebujú. „Konečne funkčné vrecko v dámskom oblečení,“ jasala jedna z komentujúcich. „Toto je veľmi sexy,“ napísala ďalšia. „Presne to, čo potrebujem! Konečne,“ pridala sa tretia.

Avšak nie všetkých „masturbačné“ nohavice uchvátili. Kým niektorí mali pocit, že by sa nohavice mali volať inak, iným sa vrecko vôbec nepáčilo. „Vrecko je príliš vysoko na to, aby som dosiahla na niečo významné,“ skonštatovala komentujúca. „Môžete si tam dať elektronickú cigaretu,“ zavtipkoval iný.

Viac o téme: ZnačkaMasturbáciaNohavice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu