Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ľudí vydesil mutant, ktorý sa narodil krave: Je to polovičný človek, tvrdia! Pozrite na to

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

THAJSKO - Miestni obyvatelia v malej dedine v Thajsku zostali v šoku, keď na vlastné oči videli zmutované teľa s ľudskou hlavou. Niektorí sa domnievajú, že je spolovice človek, vedci ale podobné fámy zavrhli.

Zvláštne vyzerajúce teliatko sa narodilo na farme, no dlho neprežilo. Jeho narodenie podnietilo klebety o tom, že má ľudskú aj zvieraciu DNA. Experti tieto fámy ale rýchlo vyvrátili a vysvetlili, že ľudská DNA je príliš odlišná od tej hovädzej a nie je možné, aby ich spojením vznikol potomok. Mnohí domáci aj napriek tomu bizarnej fáze veria. "Je to polovičné dieťa," uviedol jeden z nich. 

Ďalší sa pridal a napísal, že evidentne mal nejaký muž sex s kravou. Iný užívateľ na margo bizarnej teórie uviedol: "Je veľa ľudí, ktorí tomu veria, pretože čítajú príliš veľa nezmyslov." Pridala sa k nemu aj ďalšia komentujúca so slovami: "Preto sa hovorí, že vzdelanie je veľmi dôležité."

Začiatkom tohto mesiaca dedinčanov v Indii ohromil podobný úkaz - koza s ľudskou tvárou, ktorá sa stala miestnou senzáciou. Veterinári sa domnievajú, že zvláštny vzhľad kozy je spôsobený nedostatkom vápnika, čo viedlo k nezvyčajnej deformácii hlavy. Dávajú mu mizivú šancu na prežitie.

Viac o téme: TeľaMutáciaThajsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu