Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zdanlivo jednoduchá hádanka otestuje vašu inteligenciu: Toto musíte vyriešiť okamžite!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Na prvý pohľad jednoduchá logická hádanka uvrhla mnohých užívateľov sociálnych sietí do zúfalstva. Obrázok zachytáva sériu čísel a vašou úlohou je doplniť správne číslo na prázdne miesto. Podarí sa vám to vyriešiť?

Logické hádanky a hlavolamy rozprúdia vašu myseľ a dokonca vás môžu zabaviť na dlhé hodiny. Výskum tiež zistil, že hlavolamy môžu zlepšiť duševné zdravie a trvalú úroveň pozornosti, čo by mohlo pomôcť tým, ktorí majú problém sústrediť sa na úlohy. Na sociálnej sieti X sa nedávno objavila logická hádanka, ktorá mnohých poriadne zmiatla. Podarí sa vám doplniť správne číslo?

Ak si myslíte, že správna odpoveď je šesť, zamyslite sa znova. Skúste premýšľať aj nad rámec matematiky a spomenúť si, kde môžete tieto čísla bežne vidieť. Ak chcete hádanku vyriešiť bez pomoci, nasledujúci odsek zatiaľ nečítajte, pretože obsahuje správnu odpoveď.

Riešenie

Automobilovým nadšencom sa to mohlo zdať jednoduché, pretože sekvencia pripomína prevodovku, s ktorou sa vodiči s manuálnym ovládaním stretávajú každý deň. Preto správnou odpoveďou nie je žiadne číslo, ale "R", ktoré označuje "reverz", teda spätný chod alebo spiatočku.

Viac o téme: HádankaHlavolam
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu