Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Brunetka (33) žobre peniaze od priateľa, hoci je sama bohatá: Dá mi kartu vždy, keď ju vypýtam!

(Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Bývalá účastníčka britského X Factoru a známej reality šou Chloe Khanová na TikToku prezradila, ako prebieha konverzácia s jej partnerom po tom, čo si od neho vypýta peniaze. Úspešná influencerka uviedla aj to, že jeho bankovú kartu môže veľkoryso využívať na požiadanie.

"Som rozmaznaná žena, môj priateľ mi dáva svoju kreditnú kartu," chváli sa 33-ročná Chloe. V príspevku pózuje v značkovej teplákovej súprave a šľapkách Dior a vysvetľuje, že si všetko kúpila po tom, ako ráno požiadala svojho priateľa o jeho kartu. 

@its.chloe.khan 2am post 😜 #diordior hi @Dior caviar khan ♬ original sound - Tayo Ricci

Následne ukázala fotografiu malej dámskej kabelky, ktorá stojí 5000 libier (vyše 5800 eur) a okomentovala ju slovami: "Čo ho čaká, keď príde domov." Ďalšia snímka zobrazuje viacero balíčkov vychytenej značky a šteniatko nemeckého špica, ktorému dala influencerka meno Dior Caviar. 

Niektorí ľudia sa z jej nákupov tešia spolu s ňou, iní si myslia, že je prehnane rozmaznaná. "Priateľ alebo sladký otecko?" spýtal sa jeden užívateľ. "Možno si pre zmenu nájdi prácu," poznamenal ďalší. Jednu ženu zaujímalo, kde Khanová zohnala takého frajera. Britka sa postupom rokov stala milionárkou, keď sa jej začalo v oblasti webcam biznisu. Prezradila tiež, že minula neuveriteľných 50 000 libier (cca 58 000 eur) na zákroky ako úprava pŕs, výplň nosa a pier. Viacerí ľudia sa preto zamýšľajú, prečo si pýta peniaze od priateľa, keď má kopec vlastných. 

Viac o téme: ZlatokopkaChloe KhanInfluencerka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu