Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Blondínka (26) na pláži takmer skončila hore bez: Za všetko mohla čajka, pozrite, čo vyviedla

(Zdroj: Instagram/lelepons)

MIAMI - Známa vlogerka Lele Ponsová navštívila pláž, no nedopadlo to úplne podľa jej predstáv. Čajky sa totiž postarali o bizarný incident, kvôli ktorému takmer skončila nahá. Video zverejnila na Instagrame, kde získalo množstvo reakcií.

Návšteva pláže vlogerky a zabávačky Lele Ponsovej nabrala nečakaný spád po tom, ako nezbedná čajka vzlietla dole a zobákom jej rozviazala vrch bikín. "Vták je platený herec," zavtipkovala 27-ročná venezuelsko-americká hviezda na Instagrame. Našťastie si stihla rýchlo uchmatnúť vrch bikín skôr, ako spadol a odhalil jej prsia. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lele Pons (@lelepons)

Mnohých užívateľov video pobavilo. "Toto je epické," napísal jeden z nich. Niektorí skeptici si však myslia, že video je falošné a že Ponsovej kolega použil nejaký digitálny trik. "Ako si ľudia môžu myslieť, že je to pravda?" pýta sa jedna osoba. 

Lele je na sociálnych sieťach známou osobnosťou. Do USA sa spolu s rodičmi presťahovala ako päťročná. O desať rokov neskôr sa preslávila na sociálnej sieti Vine, na ktorej predvádzala svoje hudobné a komediálne vystúpenia. Je tiež spoluautorkou autobiografického románu "Surviving High School", ktorý prináša príbeh o jej raketovom vzostupe a dokumentuje ťažkosti pri snahe udržať si normálny život ako ikona internetu.

Viac o téme: PlážČajkaPlavkyTrapasLele Pons
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu