Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Žena pri vianočnom upratovaní objavila hotový poklad: Upracte si doma aj vy, možno budete mať rovnaké šťastie

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MAGDEBURG - Predstavte si, že si kúpite žreb do lotérie v hodnote viac ako štyridsať eur a zabudnete naň. To sa stalo nemenovanej Nemke, ktorá los našla počas vianočného upratovania. Na jej veľké prekvapenie zistila, že vyhrala stotisíc eur.

Žena z nemeckého mesta Magdeburg, ktorá pri vianočnom upratovaní natrafila na dvojročný žreb, zistila, že vyhrala 100 000 eur v lotérii Super 6 vo februári 2021. Tiket údajne odložila do zásuvky na stole a zabudla naň. "Nemôžem tomu uveriť. Je to ako znovuobjavenie zabudnutého pokladu," povedala podľa Der Spiegel víťazka s tým, že výhru minie napríklad na dovolenku.

Radosť s peňazí.
Zobraziť galériu (2)
Radosť s peňazí.  (Zdroj: Getty Images)

O žreb v hodnote 40,20 eura sa hralo štyri týždne. V tomto nemeckom regióne si ceny od roku 2021 možno uplatniť do 31. decembra 2024. "Toto bola jediná šesťciferná výherná suma, ktorá bola v súčasnosti otvorená tak dlho," vysvetlil riaditeľ spoločnosti Lotto-Toto Sachsen-Anhalt Stefan Ebert. Často sa stáva, že ľudia sa o svojich výhrach v lotérii nedozvedia hneď. Podľa spomínanej firmy čaká na svojich víťazov z roku 2021 ešte celkovo 660 000 eur. 

Viac o téme: ŽrebVýhra v lotérii
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu