Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Blondínka (33) pobúrila ľudí: V obchode si vyzliekla nohavičky a strčila ich... len to nie!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram/sweetmommalaylaagain)

WELLINGTON - Novozélandskej OnlyFans modelke zakázali vstup do reťazca domácich potrieb Bunnings. Predchádzalo tomu nevhodné správanie, keď si spolu s kamarátkou v obchode vyzliekli nohavičky a nechali ich ukryté v uličkách s tovarom.

Tridsaťtriročná Layla Kellyová povedala, že jej žart v obchode s domácimi potrebami viedol k tomu, že jej na dvere zaklopala polícia. Zároveň ale zdôraznila, že virálne video nakrútené s inou tvorkyňou obsahu pre dospelých bol iba vtip. "Boli rekvizitou pre video, v skutočnosti sme si nevyzliekli spodnú bielizeň," objasnila pre News.com.au s tým, že mala na sebe dva páry spodnej bielizne.

Po zverejnení videa polícia Kellyovú informovala, že jej na dva roky zakázali navštevovať obchody Bunnings vo Wellingtone. Reakciu na video, ktoré zverejnila na Instagrame, však považuje za dramatickú. "Nikomu to neublížilo. Keď sme to nakrúcali, ubezpečili sme sa, že naokolo nie je nikto iný. Nikdy sme sa naozaj neodhalili." 

Layla má na svojom Instagrame veľkú základňu fanúšikov. Pravidelne zverejňuje šteklivé videá. Za posledný rok zarobila predajom pikantného obsahu na internete takmer 300 000 austrálskych dolárov (182 000 eur), informoval Daily Mail.

Viac o téme: Nohavičky ModelkaObchodOnlyFans
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu