Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ľudí pobúril adventný kalendár: Otvorili hneď prvé okienko a tam... zúrili by ste aj vy?

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Pred Vianocami sú veľmi obľúbené adventné kalendáre. Jeden takýto však pred pár rokmi nahneval užívateľov sociálnych sietí. Ide o kolekciu sladkostí od spoločnosti Celebrations, ktorá obsahuje rôzne čokoládové tyčinky. Ľuďom sa nepáčila hneď tá prvá.

Mnoho ľudí, ktorí si vo Veľkej Británii pred tromi rokmi kúpili adventný kalendár od Celebrations, sa vydalo na sociálne siete, aby sa podelili o svoje pobúrenie. Spôsobila ho tyčinka Bounty, ktorá bola ukrytá v prvom okienku. Jednou z nešťastných konzumentov bola mamička Becca Fennaová. "Adventný kalendár Celebrations... Ďalšia katastrofa v roku 2020," okomentovala svoje video zverejnené na TikToku. 

Ako sa ukázalo, nebola jediná. "Tri Bounty za sebou. Mal som ten istý problém," uviedol ďalší užívateľ a pripojil niekoľko plačúcich emotikonov. Našli sa však aj takí, ktorí na túto tyčinku nedajú dopustiť. "Ako nemôžete mať radi Bounty? Ja ich milujem," priznala jedna osoba. 

Portál Lad Bible informoval, že materská spoločnosť Celebrations Mars Wrigley v Spojenom kráľovstve v roku 2020 zareagovala na znechutenie ľudí súťažou. Jeden šťastlivec mohol vyhrať deväťkarátovú zlatú tyčinku Bounty s hmotnosťou viac ako jeden kilogram v hodnote neuveriteľných 25 000 libier (vyše 29 000 eur). To pravdepodobne prinútilo zmeniť názor aj tých najväčších odporcov čokoládovo-kokosovej tyčinky.

Viac o téme: AdventAdventný kalendárVianoce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu