Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pohľad, ktorý zabolí: Kde skončil vydesený husky? Nasledoval svoj inštinkt a doplatil na to

(Zdroj: Facebook/Lexington-Fayette Animal Care & Control)

LEXINGTON - Pracovníci organizácie na ochranu zvierat v americkom štáte Kentucky boli vyslaní k bizarnému prípadu. Pes plemena husky totiž uviazol v odtokovom priestore. Dostal sa tam zrejme tak, že zrejme naháňal nejakú korisť, ktorá tam vbehla.

Zamestnanci spoločnosti Lexington-Fayette Animal Care and Control zasahovali uplynulý víkend v hlavnom meste Kentucky, Lexingtone. Dostali totiž hlásenie o tom, že pes menom Sebastian ostal uväznený v odtokovej šachte. Keď dorazili na miesto, naskytol sa im pohľad na vydeseného huskyho, ktorému z úzkej štrbiny trčal len ňufák. 

Dôstojník Jai Hamilton spolu s kolegom sa zhruba polhodinu snažili psa odtiaľ vyslobodiť. "Chcel pomoc, ale zároveň sa bál. Bolo dosť ťažké predpokladať, ako sa bude správať. Ale i tak bol dobrý chlapec," povedal. 

Nie je jasné, ako sa Sebastian dostal do šachty, ale Hamilton predpokladá, že naháňal nejakého hlodavca, ktorý sa tam ukryl a on išiel za ním. A potom zistil, že sa nedokáže dostať von. Nakoniec bolo nutné nadvihnúť poklop, aby do šachty mohli vliezť záchranári a psa vytiahli na povrch. Sebastian sa už momentálne nachádza v bezpečí domova u svojho majiteľa. 

Viac o téme: PesHusky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu