Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Žena si na tvár nalepila dočasnú halloweensku tetovačku, potom prišiel šok: Ľudia išli do kolien!

(Zdroj: TikTok/makeupandmeltdowns)

USA – Mnoho ľudí počas osláv Halloweenu popúšťa uzdu svojej fantázii. Kostýmy sú čoraz kreatívnejšie a prepracovanejšie, na čo však doplatila žena, ktorá si na tvár naniesla dočasnú halloweensku tetovačku. Rýchlo ale zistila, že nie je tak celkom dočasná.

Elizabeth Roseová bola zdevastovaná, keď zistila, že jej „dočasná“ halloweenska tetovačka nie je taká dočasná, ako si myslela. Na tvári jej tak zostal nákres obrovských falošných zubov a jazvy. Na TikToku publikovala video, v ktorom sa snaží odstrániť príšerný dizajn, no uvedomila si, že to nejde. 46-ročná žena, ktorá jednu tetovačku nalepila aj svojej sedemročnej vnučke, zostala v šoku.

Vzala do ruky vatový tampón, aby sa pokúsila tetovačku vydrhnúť. „Sakra, zajtra mám stretnutie,“ povedala Elizabeth vo videu. Krátko nato ale natočila druhé video. V ňom vysvetlila, že v podobnom prípade je možné použiť vodku, antibakteriálny gél, lepiacu pásku, olivový olej a odlakovač na nechty. Začala však hnedou páskou na balíky, ktorú si omotala okolo ruky a potom ju potľapkala po líci. Tetovačka akoby zázrakom zmizla.

Mnoho komentujúcich však priznalo, že sa pri pohľade na zúfalú Elizabeth v prvom videu neubránili smiechu. „Myšlienka, že takto vojdete do kancelárie, ma dostala a to vás ani nepoznám,“ uviedol jeden z komentujúcich. „Schvália vám všetky projekty, ak sa takto objavíte na stretnutí,“ pridal sa ďalší, čím reagoval na ženine pracovné povinnosti v nasledujúci deň.

Viac o téme: TetovačkaHalloweenKostým
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu