Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Lekárku (33) vyrazili z nemocnice, šéfa pobúrili jej pikantné FOTO: Takto jej mali kolegovia zničiť kariéru

(Zdroj: Instagram/doctorasensual)

BAJA CALIFORNIA - Tridsaťtriročná Mexičanka premenila svoj vyhadzov z lekárskej praxe na úspešnú online kariéru. Na svojho bývalého zamestnávateľa má však doteraz ťažké srdce, preto sa ho rozhodla žalovať.

Jovanna Isabel Ortegová pracovala v nemocnici ako odborníčka pre klinickú výživu. Po tom, ako sa prevalilo, že zároveň pôsobí aj na platforme pre dospelých OnlyFans, ale dostala padáka. Medzi kolegami sa totiž začali šíriť jej pikantné fotky a videá, a to bez jej súhlasu a vedomia, píše denník La Vanguardia

Hoci pôvodne tvrdila, že bývalého zamestnávateľa nebude kvôli tomu žalovať, opak sa stal pravdou. Argumentuje tým, že bola prepustená neprávom, pričom požaduje náhradu mzdy. Domnieva sa, že okrem toho došlo v dôsledku úniku plateného obsahu z jej účtu sexuálnemu obťažovaniu, digitálnemu násiliu a obťažovaniu na pracovisku. Podľa odborníkov má celkom slušnú šancu, že uspeje vzhľadom na to, že pracovná zmluva neobsahovala žiadnu klauzulu, ktorá by jej zakazovala pôsobiť na OnlyFans. 

Ortegová však nemusí banovať; na pikantnej platforme totiž slávi veľký úspech. Vystupuje pod menom "Doctor Asensual" a fanúšikovia jej vyjadrujú neskonalú oddanosť. "Totálne som sa do teba zamiloval," odkázal jej jeden muž. "Prečo som nemal takto oblečené spolužiačky v škole?" reagoval ďalší užívateľ, pričom narážal na fotku, na ktorej má modelka oblečenú provokatívnu školskú uniformu. 

Viac o téme: OnlyFansJovanna Isabel Ortega
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu