Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Umelá Barbie šokovala svojím najnovším vzhľadom: Ľudia sú nadšení, vyzeráš božsky!

(Zdroj: Youtube/truly)

LONDÝN - Švédka, ktorá minula desaťtisíce eur na to, aby sa čo najviac podobala na bábiku Barbie, sa iba nedávno zbavila tetovania s cieľom získať čo najplastickejší vzhľad. Toto rozhodnutie vyvolalo u jej fanúšikov obrovský ohlas.

Tridsaťjedenročná Alicia Almiraová, ktorá žije vo Veľkej Británii, v posledných desiatich rokoch drasticky zmenila svoj vzhľad. Podstúpila viacero zákrokov ako výplne, botox, prsné implantáty a rhinoplastiku. To všetko s jediným cieľom - čo najviac sa podobou priblížiť k bábike Barbie. Doteraz ju to stálo zhruba 120 000 eur. 

Blondínka odišla z práce v oblasti vzťahov s verejnosťou a presťahovala sa na vidiek, aby si mohla plniť svoj sen a stať sa plastickou bimbo. Na fotografiách pútali pozornosť aj jej výrazné tetovania na viacerých častiach jej tela. Iba nedávno ale šokovala svojich fanúšikov, keď sa objavila bez neho. "Odstránila som si všetky tetovania a ukázalo sa, že vyzerám ešte plastickejšie," uviedla Alicia, pričom zdôraznila, že jej sa to páči. Doteraz nie je jasné, či sa keriek zbavila pomocou laseru alebo si ho iba prekryla mejkapom. Fanúšikovia sú z tejto premeny ohromení, viacerí skonštatovali, že vyzerá úžasne. "Perfektné. Lepšie ako predtým. Skvelé rozhodnutie! Si nádherná princezná Barbie," píše sa v jednom komentári. 

Almiraová sa taktiež podelila o svoje názory na feminizmus. Nesúhlasí s tým, že by si mali byť úplne rovné. "Verím, že úlohou ženy je potešiť svojho muža a byť čo najlepšou 'trofejnou manželkou'. Ideálny vzhľad, ktorý chcem dosiahnuť, je čo najplastickejší, fantastický, až príliš vylepšený, sexuálny." Kvôli jej výzoru ju vraj často zahanbujú, ale trvá na tom, že zostane voči tomu odolná. 

Viac o téme: Plastická operáciaBarbieAlicia Almira
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu