Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najsexi vzpieračka na svete predviedla svoje vypracované telo: VIDEO výkonu, ktorý jej závidia aj chlapi

(Zdroj: Instagram/the.littlebeast)

LOS ANGELES - Najsexi powerlifterka sveta ohromila fanúšikov tým, že predviedla svoje nedávne tréningové úspechy. Prezradila, že kvôli problémom s duševným zdravím veľmi schudla, no teraz je opäť pri sile. Ľudia na sociálnych sieťach ju povzbudili a vyzdvihli dôležitosť duševnej pohody.

Ru alebo Little Beast, ktorá je známa svojimi vzpieračskými videami spolu so zvodnými tanečnými kúskami, sa môže pochváliť stáVIDtisícami sledovateľov na Instagrame. Fanúšikom prezradila, že pokiaľ ide o prijímanie dostatku kalórií kvôli svojmu duševnému zdraviu, značne zaostávala. 

Teraz je však znova na správnej ceste a je pripravená nabrať späť svalovú hmotu. "Prepadla som prioritnému prijímaniu dostatočného množstva kalórií, zatiaľ čo moje duševné zdravie si vyžadovalo pozornosť, takže moja hmotnosť klesla späť na porovnateľnú hmotnosť. Ale pomaly sa pripravujem na to, aby som opäť nabrala hmotu," napísala brunetka. 

Zdieľala tiež niekoľko videí, ktoré ju zachytávajú, ako sa vracia ku svojmu tréningu. Mnohí hviezdu pochválili a povzbudili ju, keď prišlo na riešenie jej duševného zdravia. "Zvládnete to všetko s ľahkosťou, som na vás hrdý," napísal jeden z komentujúcich.

"Duševné zdravie je drsné. Je ťažké udržať ho na vrchole. Vrátite sa tam, kde chcete byť," pridal sa ďalší. Ru je schopná drepovať, benčovať a zvládať mŕtvy ťah s viac ako dvoj, troj alebo štvornásobkom svojej telesnej hmotnosti, ktorá je 56 kilogramov. V júli predviedla ohromujúci zdvih so 136-kilogramovou záťažou.

Viac o téme: VzpieračkaDuševné zdravieLittle Beast
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu