Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Z lekára (40) sa vykľul sexmaniak: Nechutné, čo praktizoval vo svojej ordinácii s kolegyňou

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SWINDON - Štyridsaťročného lekára Thomasa Plimmera z anglického grófstva Wiltshire obvinili za jeho nevhodné správanie, ktoré praktizoval pri výkone svojho povolania. Mal totiž sex s viacerými ženami priamo v ordinácii a zneužil aj svoju kolegyňu.

Britská verejnosť sleduje prípad lekára Thomasa Plimmera. Je obvinený zo sexuálneho správania s viacerými ženami, ku ktorému došlo v jeho ordinácii všeobecného lekára. V priebehu dvoch rokov zároveň zneužíval svoju kolegyňu. Podľa tribunálu lekárov s ňou zdieľal približne 5000 telefonických správ. Vzťah sa údajne začal narážkami na čokoládového zajaca, ktorého kúpil pre zamestnancov na Veľkú noc 2018, čiže niekoľko mesiacov po tom, ako nastúpila jeho kolegyňa do práce. Pravidelné sexuálne stretnutia, ku ktorým dochádzalo každý týždeň v ordinácii, boli podľa nej nechcené. Plimmer však tvrdí, že boli dobrovoľné. 

 

A rape-accused GP 'threatened to kill a woman if she reported him', but he denies it was a legitimate threat. Read our...

Posted by Swindon Advertiser on Tuesday, September 19, 2023

V rozhovore prostredníctvom videozáznamu žena uviedla, že zo strany lekára cítila očakávanie a určitý nátlak a žiadal ju, aby mu posielala vtipy založené na sexuálnych narážkach. "Bola tam nerovnováha moci. Rád robí veci, ktoré by nemal. Keď mi prvý raz ukázal jeho video, bolo to nečakané. Bolo tam 197 záberov iných žien, o ktoré sa so mnou podelil." 

 

How Doctor Thomas Plimmer Slept With Multiple Women In GP Consulting Room During Work Hours A medical tribunal has...

Posted by Ebira Online Media on Thursday, September 14, 2023

Plimmerov právnik Tom Day sa ženy spýtal: "Povzbudzovali ste doktora k tomu, aby mal s vami sexuálny styk?" Ona odpovedala: "V rámci dynamiky zneužívania sa to dá očakávať. Neviem si spomenúť, možno som to robila. Zaobchádzalo sa so mnou tak, ako keby som bola platená." Plimmer tiež priznal, že bol prichytený pri sexuálnom akte v práci a že poslal svoje explicitné fotografie inej žene. Vyštudoval Cambridge a v súčasnosti vedie kliniku Mind, Body and Emotional Wellness v Gloucesteri. Pojednávanie pokračuje.

Viac o téme: SexObťažovanieSexuálne zneužívanieThomas Plimmer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu