Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pikantné odhalenie na palube easyJetu: Stevard otvoril dvere na WC a... veď oni tam sexujú!

(Zdroj: Twitter/aney stokes)

LONDÝN - Na internete sa šíri video dokumentujúce pikantné odhalenie člena personálu leteckej spoločnosti EasyJet, ku ktorému došlo priamo na palube lietadla. Dvojicu prichytil pri tom, ako sexuje na toalete. Doteraz nie je známe, či sa incidentom niekto zaoberá a vyšetruje ho.

Cestujúcich na palube lietadla smerujúceho z londýnskeho Lutonu na Ibizu čakal poriadny šok. Jeden zo stevardov totiž nachytal neznámu dvojicu, ktorá si počas letu užívala sex. V okamihu, keď otvoril dvere na toaletách a pasažieri zbadali rozvášnených milencov, v zadnej časti lietadla vypukol jasot. 

Znepokojený a zaskočený stevard očividne nevedel, ako má reagovať. Srší z neho neistota a kladie si hlavu do dlaní. Aj ženy, ktoré všetko videli, majú otvorené ústa a prekvapene vykrikujú. Prichytená dvojica však nejaví žiadne známky rozpakov, muž sa len uškrnul a zavrel dvere, aby mohol pokračovať v intímnostiach. 

 

A couple who were caught joining the 'Mile High Club' in a plane toilet on a recent easyJet flight had to be escorted...

Posted by The Independent on Tuesday, September 12, 2023

Spoločnosť  EasyJet potvrdila, že 8. septembra došlo počas predmetného letu k incidentu, kedy boli na palube prichytené dve osoby pri nevhodnom správaní. Video po svojom zverejnení obletelo sociálne siete. Jeden užívateľ žartoval: "Ryanair by si účtoval niečo navyše." Ďalší zas podotkol, že dúfa, že to nebol pilot. Zatiaľ nie je známe, či bol niekto z dvojice zatknutý.

Viac o téme: SexLietadloSex na verejnostiEasyJet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu