Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Bezdomovkyňa žila rok tajne v mužskom šatníku

(Zdroj: Jupiterimages)

Japonská bezdomovkyňa v meste Kasuya vyriešila svoj problém s bývaním netradičným spôsobom.

Nepozorovane sa vkradla do domu cudzieho muža a rok žila tajne v jeho šatníku. Mužovi trvalo dvanásť mesiacov, kým zistil, kam mu záhadne miznú potraviny. Päťdesiatosemročnú bezdomovkyňu vo štvrtok zatkla polícia.

Keď mužovi začalo vŕtať v hlave podozrenie pre miznúce potraviny, nainštaloval si do bytu skryté bezpečnostné kamery. Tie vysielali obraz priamo na jeho mobilný telefón. Jedna z kamier vo štvrtok zachytila, ako sa niekto pohybuje po jeho odchode do práce v kuchyni.

V domnení, že ide o vlamača, muž privolal políciu. Keď však s policajtmi dorazil domov, všetky okná boli zavreté a zámky na dverách neporušené. "Prehľadali celý dom... Prezerali všetky miesta, kde by sa mohol ukryť človek. Keď otvorili šatník, našli v ňom bezdomovkyňu," uviedol hovorca polície Hiroki Itakura.

Žena povedala policajtom, že nemala kde bývať. Prvý raz sa vkradla mužovi do domu pred rokom, keď zabudol zamknúť. Do jeho šatníka si priniesla matrac a sprchovala sa aj v jeho kúpeľni. Hovorca polície označil bezdomovkyňu za "poriadkumilovnú a čistotnú".
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu