Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Žena bola polhodinu klinicky mŕtva: Keď sa prebudila, napísala na papier tento záhadný odkaz

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PHOENIX - Žena zo Spojených štátov, ktorá bola takmer polhodinu klinicky mŕtva, napísala po tom, ako sa ju podarilo oživiť, záhadný odkaz. Keď sa jej spýtali na jeho význam, len ukázala hore.

V roku 2018 utrpela Tina Hinesová z Arizony masívny infarkt, keď bola na túre so svojím manželom Brianom. Tomu sa ju podarilo oživiť spolu s privolanými zdravotníkmi. Následne bola prevezená do nemocnice a napojená na defibrilátor. Keď sa prebudila, okamžite požiadala o pero, aby mohla niečo napísať na papier. Boli to slová: "Je to skutočné." Keď sa jej spýtali, čo tým myslí, ukázala hore na nebo. 

 

Moments after Tina Hines was resuscitated, she grabbed a pen and paper to scribble out the words: "it's real".

Posted by I Love Religious Freedom on Monday, September 4, 2023

Odvtedy sa Tina snaží povedať o svojom posmrtnom zážitku čo najviac ľuďom. V súčasnosti pôsobí ako kresťanský motivačný rečník a tiež vydala knihu s názvom "Nebo... je skutočné: Ako umieranie zmení žitie". 

Mnoho ďalších ľudí verí, že na vlastnej koži zažilo posmrtný život. Iných zas upokojujú podobné príbehy, pretože takto vraj aspoň vedia, že po smrti niečo existuje. Vedci tieto zážitky vysvetľujú tým, že keď niekto umiera, v jeho mozgu sa odohráva určitá aktivita, ktorá môže vyvolať vyššiu úroveň vedomia. Preto si niektorí myslia, že vyšli zo svojho tela alebo že sa stretli so svojim dlho zosnulými členmi rodiny a priateľmi či dokonca Ježišom Kristom. 

Viac o téme: NeboInfarktPosmrtný život
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu