Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Japonec od detstva túžil stať sa zvieraťom: Premenil sa na kóliu! VIDEO, ktoré ľuďom vyrazilo dych

(Zdroj: profimedia.sk)

TOKIO - Japonec sa vezie v špeciálnom psom obleku na vozíku v Tokiu. Minul v prepočte viac ako 13 000 eur, aby si splnil svoj sen o premene na psa, konkrétne plemeno border collie. Teraz sa prechádza mestom a upútava veľkú pozornosť všetkých okoloidúcich.

Zábery zdieľané na Tocovom kanáli YouTube, kde sa môže pochváliť viac ako 32 000 odberateľmi, ho ukazujú oblečeného v kostýme vyrobeným na mieru japonskou firmou, ako šantí na trávniku, váľa sa po podlahe a hrá aportovanie. Nedávno bolo taktiež zverejnené video, na ktorom sa prvýkrát predstavil na verejnosti ako pes. 

Ľudia sú mužom v psom prevleku očividne uchvátení. Toco priznal, že bol nervózny, no teraz je šťstný, že si splnil svoj detský sen. "Pamätám si, ako som do maturitnej knihy napísal, že sa chcem stať psom a chodiť tak von," zaspomínal si. Vraj už od detstva túžil po tom stať sa zvieraťom. Border kóliu si vraj vybral preto, lebo je podobne veľká ako človek. 

Spoločnosť Zeppet, ktorá kostým vyrobila, priblížila, že to trvalo štyridsať dní a stálo dva milióny jenov (cca 13 000 eur). Hoci je Toco slávny na internete, pred rodinou a priateľmi svoju nezvyčajnú záľubu skrýva. "Len málokomu som o tom povedal, pretože sa bojím, že si budú o mne myslieť, že som divný. Keď to zistili, boli veľmi prekvapení," uviedol svojrázny Japonec. 

Viac o téme: PesKóliaJaponskoToco
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu