Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hádanka, ktorú zvládnu len tí najlepší: Podarí sa vám na FOTO nájsť celé stádo oviec?

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

WASHINGTON - Ľudí na Facebooku zaujala optická ilúzia, ktorú zverejnili zamestnanci Ministerstva dopravy štátu Washingtonu. Údajne zachytáva až deväť oviec hruborohých, no je veľmi ťažké nájsť ich všetky. Mnohí priznali, že to bez pomoci nezvládli.

Zamestnankyňa Ministerstva dopravy štátu Washington (WSDOT) zbadala na skalnom výbežku pozdĺž diaľnice neďaleko Entiatu, malého mesta v centrálnom Washingtone, niečo, čo považovala za osamelú ovcu hruborohú. Po bližšom skúmaní však uvidela celé stádo. Ako odhalili príslušníci WSDOT vo svojom príspevku na Facebooku, na zábere ich je presne deväť. Je ale poriadne ťažké ich nájsť všetky. 

 

Can you spot them? One of our communicators passed what she thought was a lone bighorn sheep on the side of US 97A near...

Posted by WSDOT on Friday, July 28, 2023

"Jedna z našich komunikátoriek prešla okolo niečoho, čo považovala za osamelú ovcu hruborohú. Trvalo jej minútu, kým si všimla stádo vrátane dojčiaceho mláďaťa. Ovce sa snažia schladiť a dostať sa k vode rovnako ako my a vy im môžete pomôcť tým, že budete na cestách ostražití," píše sa v príspevku.

Ľudia v komentároch priznali, že mali problém nájsť všetkých deväť oviec. "Napočítal som len päť," uviedol jeden z komentujúcich. "Až keď ste nakreslili šípky, uvidel som ich," napísal ďalší. Reagoval tak na druhú fotku, na ktorej pracovníci označili miesto, na ktorom možno vidieť celé stádo.  

Viac o téme: OvcaOptická ilúzia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu