Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

V hromadí lístia na FOTO sa ukrývajú tri hady? Nájdu ich naozaj len tí najlepší

(Zdroj: Facebook/K2CWildlife)

VIRGÍNIA - Na Facebooku spoločnosti K2C Wildlife Encounters sa objavila fotografia, na ktorej je na prvý pohľad zachytená iba hromada lístia. Keď sa však zahľadíte pozornejšie, spozorujete tri hady. Ľudia na sociálnej sieti tvrdia, že by si ich pravdepodobne nikdy nevšimli.

Spoločnosť vo Virgínii, ktorá sa špecializuje na záchranu zvierat a premiestňovanie nechcených hadov z dvorov ľudí, zverejnila fotografiu troch jedovatých hadov, ktoré akoby zmizli v kope opadaného lístia. "Pozrite sa, čo sa stane, keď máte v listoch ploskohlavcov medenohlavých... Kúzlo, zmiznú!" píše v príspevku zverejnenom na Facebooku. 

 

Look what happens when you have copperheads in leaves..... magic, they disappear!! Fortunately, copperheads tend to stay in places with more cover, but be vigilant!

Posted by K2C Wildlife Encounters, LLC on Wednesday, July 12, 2023

Niektorí užívatelia mali podozrenie, že snímka bola nejakým spôsobom sfalšovaná. "Fotka sa zdá byť upravená. Ploskohlavce medenohlavé nie sú chameleóni, nemenia farbu. Hady magicky zozeleneli?" upozornil jeden. Napriek tomu sa zdalo, že väčšina ľudí si pátranie po hadoch užívala, hoci len málokto našiel všetkých troch. 

K fotografii, ktorá na sociálnej siete rozpútala živú diskusiu, sa pre Newsweek vyjadrila aj Bonnie Kellerová zo spoločnosti Keller z K2C Wildlife Encounters. "Práve som ich vypustila, takže som vedela, kde sú. Ale bolo úžasné, ako ľahko splynuli s okolím, a tak som to odfotila," priblížila. Ak sa vám nepodarilo zakamuflované hady nájsť, netrápte sa. Príslušníci organizácie v nasledujúcom zábere odhalili ich presnú polohu.

 

Viac o téme: HadHádankaHlavolamOptická ilúzia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu