Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Čo vidíte na obrázku ako prvé? Ak TOTO, potom sa začnite hanbiť, výsledok vás môže prekvapiť

(Zdroj: TikTok/mia_yilin)

LONDÝN - Hovorí sa, že optické ilúzie môžu veľa napovedať o vašej osobnosti. Táto optická ilúzia, ktorá sa objavila na TikToku, odhalí, či ste workoholik alebo radšej prokrastinujete. Ľudia v komentároch prezradili, že výsledky skutočne zodpovedajú realite. Skúste to aj vy.

Aj keď si možno radi myslíte, že tvrdo pracujete a vždy do toho dávate všetko, táto optická ilúzia môže odhaliť niečo iné. Podľa všetkého triedi ľudí na workoholikov, ktorí trávia príliš veľa času v práci, a prokrastinátorov s nedostatkom organizačných schopností, ktorí si svoje úlohy vždy nechávajú na poslednú chvíľu. Výsledok, ktorý získate, závisí od toho, aký obrázok uvidíte ako prvý. Zaujímavý záber na TikToku zdieľala Mia Yillinová.

Podľa autorky videa Mie Yillinovej to, čo uvidíte ako prvé, ukazuje, aký typ zamestnanca ste. "Ak ste ako prvú zbadali ruku, potom ste majstrom sebadisciplíny a kontroly. Pokiaľ ide o manažovanie času a práce, máte z toho vedeckú disciplínu." Tí, čo naopak ako prvú videli vidličku, by mali na sebe trochu popracovať. "Ak ste najprv videli vidličku, potom ste najlepší prokrastinátor, ktorý veci vždy odkladá až na poslednú chvíľu. Máte neskutočný talent nájsť rozptýlenie a presvedčiť samého seba, že na úlohách budete pracovať neskôr," povedala Yillinová.

Napriek týmto nedostatkom TikTokerka stále verí, že prokrastinátori majú potenciál dosiahnuť neuveriteľné veci, ak sa zaprú. Mnohí v komentároch priznali, že výsledok zodpovedá pravde. "Prvú som videla vidličku. Potom som sa pred týždňom a pol chystala komentovať video, ale otáľala som a rozptyľovali ma iné videá na TikToku," uviedla s vtipom jedna užívateľka. 

Viac o téme: WorkoholizmusProkrastináciaOptická ilúzia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu