Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Oslava Dňa otcov sa totálne zvrhla: VIDEO vhodné len pre dospelých... a bol to nápad starostu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

HUEHUETÁN - Mal to byť pokojný Deň otcov strávený v kruhu rodiny. Starosta mexického mesta si však tento deň vyložil po svojom a v jeden moment začali akciu v húfoch opúšťať mamičky s deťmi. Na rodinnej udalosti sa totiž zjavila skupina striptérok.

Starosta mesta Huehuetán Miguel Villalobos zorganizoval podujatie so živou hudbou, komikmi a tombolou. Potom sa však sa scéne objavili striptérky v bikinách, ktoré miestnym ockom začali predvádzať brušné tance, a nielen to. 

Video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov

Villalobos vraj v udalosti na Facebooku jasne naznačil, že oslava bude výlučne zameraná na mužov. Deň pred kontroverznou oslavou napísal: "Zajtra! Nezabudni, akcia len pre oteckov, prišiel ten deň." Miestne médiá uvádzajú, že mnoho mamičiek priviedlo na akciu svoje deti, pretože verili, že má rodinný charakter. 

Miestna skupina za práva žien 50+1 Collective Chiapas Chapter udalosť odsúdila a vo svojom stanovisku uviedla, že tance so sexuálnym podtextom neboli vhodné. "Deň otcov bol koncipovaný tak, aby zdôraznil dôležitosť postavy otca v živote ľudí a jeho úlohu pri integrácii a udržiavaní rodinného jadra. Preto je poľutovaniahodné, že José Manuel Angel Villalobos pri príležitosti tohto dátumu ponúkol šou, ktorá reprodukuje rodové stereotypy a zobrazuje ženy ako sexuálne objekty." Aktivistky tiež vyzvali miestnych predstaviteľov, aby absolvovali náležité školenie o rodových otázkach, aby sa zabezpečilo, že nebudú porušované práva žien. Starosta sa k udalosti zatiaľ nevyjadril.

Viac o téme: StriptérkaŠkandálDeň otcov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu