Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

OPTICKÁ ILÚZIA, ktorá vás dostane: Nájdete jeden rozdiel za menej ako desať sekúnd?

 Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram/opticalillusionss)

DELHI - Optické ilúzie a iné hlavolamy sú na sociálnych sieťach veľmi populárne. Príkladom je aj táto hádanka s motívom superhrdinov. Dokážete nájsť jeden nepatrný rozdiel medzi dvoma obrázkami za menej ako desať sekúnd? Otestujte svoj zrak.

Sociálne siete sú plné zábavných hádaniek, ktoré testujú aspekty ľudskej inteligencie, osobnostných čŕt a pozorovacích schopností. Niet divu, že ich mnohí tak veľmi obľubujú. Výnimkou nie je ani táto optická ilúzia, pri ktorej sa možno zapotíte. Vašou úlohou je spozorovať jeden rozdiel medzi dvoma zdanlivo rovnakými fotografiami. Trik spočíva v tom, že na to máte len desať sekúnd. Skúsite to? 

Ak sa vám to nepodarilo, nevadí. Pomôžeme vám. Na prvom obrázku sú Flashove ústa viditeľné, zatiaľ čo na druhom sú prázdne. To však podľa užívateľov Instagramu, kde sa táto optická ilúzia objavila, nie je jediný rozdiel. Mnohí podotkli, že na druhom zábere je Supermanov plášť o trochu svetlejší. "Áno, Flashove ústa sú iné, ale pozrite sa na Supermana. Farby sú na pravej strane o niečo svetlejšie. Pozrite sa najmä na plášť," upozornila jedna osoba. 

Viac o téme: HádankaHlavolamOptická ilúzia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu