Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

ZÁKERNÝ hlavolam: Podarí sa vám nájsť štvrtý ukrytý predmet? Nedokáže to nikto z vás!

(Zdroj: TikTok/e.ugh)

NEW YORK - Internet je plný rôznych hádaniek a optických ilúzií, ktoré testujú naše mozgy. Výnimkou nie je ani obrázok, na ktorom sa ľudia snažia nájsť štyri ukryté predmety. Tri z nich si pravdepodobne všimnete takmer okamžite. Väčší problém však je spozorovať ten štvrtý. Podarí sa vám to?

Na internete sa objavil nový obrázok, pri ktorom sa možno poriadne zapotíte. Vašou úlohou je na ňom nájsť štyri ukryté predmety. Na samotnom obrázku vidno troch ľudí na toaletách, pričom jedna žena sedí, zatiaľ čo dve ďalšie osoby stoja nad WC. Na boku sú predmety, ktoré treba nájsť - vajce, rukavica, obálka a barla. 

Vzhľadom na béžové farby každého objektu ich možno spočiatku ťažko rozoznať, no hnedá rukavica je na sukni osoby stojacej v strede záberu. Vajíčko sa zase ukrýva na nose osoby na ľavej strane a obálka, ktorá je otočená o asi 90 stupňov, splýva s obkladmi v kúpeľni na stene. 

Nech sa však akokoľvek posnažíte, pravdepodobne nenájdete ukrytú barlu. Užívateľ TikToku, ktorý hlavolam zverejnil, uviedol, že stačí, keď si záber zväčšíte. V skutočnosti ale aj tak barlu neuvidíte, pretože na obrázku nie je. Ide o populárnu metódu na získanie sledovateľov.

Viac o téme: HádankaHlavolamOptická ilúzia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu