Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Niekoľkosekundové VIDEO dievčiny je hitom internetu: Chlapom totálne pomotala hlavu

(Zdroj: TikTok/double.bogey)

AUGUSTA - Hráč Jon Rahm si síce získal pozornosť divákov podujatia Masters, ale zdá sa, že počas prestížneho golfového turnaja v Georgii zapôsobil na ľudí niekto celkom iný. Po zverejnení niekoľkosekundového náhodne nakrúteného záberu neznámej návštevníčky sa z nej stala hviezda internetu.

Byť v správnom čase na správnom mieste. Presne týmito slovami sa dá zhodnotiť situácia, ktorá nastala v nedeľu 9. apríla na golfovom ihrisku Augusta National v Georgii. Keď totiž čakali hráči John Rahm a Brooks Koepka na 16. odpalisku, kamera zachytila istú ženu, ktorá stála náhodou rovno za nimi. Vzápätí sa objavila na obrazovkách po celom svete a krátko nato vytvoril jeden z užívateľov video, vďaka ktorému sa zo dňa na deň stala hviezdou internetu. "Nejako sa cítim zamilovaný do niekoho, koho som videl len pätnásť sekúnd," okomentoval svoj príspevok zverejnený na TikToku. 

Tou neznámou ženou je Aaliyah Kikumotová. Pred spomínaným turnajom mala na Instagrame len niekoľko tisíc fanúšikov, ale teraz ich počet stúpol niekoľkonásobne. Užívatelia sociálnych sietí už o nej vedia, že je tanečnica a roztlieskavačka na Texaskej technickej univerzite.

Z nečakanej popularity dcéry majú radosť obaja rodičia. "Užívam si Veľkú noc na majstrovstvách s čiapkou Texas Tech Pom Squad. Naša dcéra Aaliyah má na hlave zelenú čiapku masters a chodí na Tech. Zničte ich!," uviedol na Twitteri otec krásky. Jej mama zas zdieľala screenshoty z televízneho spotu a napísala, že je hrdá na svojho manžela aj Aaliyah.

Viac o téme: GolfAaliyah Kikumoto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu