Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Žena zúri: Chcú ju vylúčiť z obľúbeného klubu, ale kvôli TOMUTO? To je zlý vtip!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TERRIGAL - Austrálčanka Nada Pantleová pravidelne navštevuje klub Terrigal Surf Lifesaving na pobreží Nového Južného Walesu. Svoje návyky však bude musieť pravdepodobne zmeniť. Vedenie klubu sa totiž domnieva, že sa nevhodne správa v šatni.

Terrigal Surf Lifesaving club poslal Pantleovej varovný list, v ktorom ju upozorňuje na nevhodné správanie v šatni. Žena ho navštevuje pravidelne, pričom obľubuje najmä ranné plávanie, ktoré stíha ešte pred začiatkom pracovnej doby. Zdá sa však, že sa bude musieť tejto rutiny vzdať. V spomínanom liste ju totiž klub upozornil na to, že porušila jeho pravidlá o tom, že v šatniach nie je prípustná nahota. Pravidlá boli údajne prijaté z dôvodu ochrany detí. Pracovníci klubu Nadiu varujú, že ak sa bude naďalej vyzliekať v šatni, neobíde sa to bez následkov.

"Chceli by sme vám pripomenúť, že je vašou povinnosťou dodržiavať pravidlá, udržiavať bezpečné prostredie rodinného surfového klubu a v prípade, že ich budete naďalej ignorovať, budete vystavená disciplinárnemu konaniu," uvádza sa v liste. 

 

The world has gone mad! 🤬 “Nada Pantle regularly uses the change rooms at the Terrigal Surf Lifesaving Club to shower...

Posted by Michael Connolly on Thursday, March 30, 2023

Pantleová sa podľa vlastných slov po prečítaní týchto riadkov cítila trápne, pretože nebolo uvedené, čo vlastne urobila alebo kto podal sťažnosť. "Len tak trochu naznačovali, že som urobila niečo takmer sexuálne," vysvetlila a doplnila, že nie je možné vyzliecť sa bez toho, aby sa človek pri tom neodhalil. "V určitom momente sa musíte vyzliecť, aby ste si mohli obliecť iné oblečenie. Preto máme šatne na prezliekanie. Mám takmer pocit,  že by som sa mala hanbiť za svoje telo," dodáva. 

Terrigal Surf Lifesaving má viac ako 900 členov. V jeho pravidlách týkajúcich sa šatní sa spomína, že členovia by sa nemali sprchovať alebo prezliekať v rovnakom čase, keď sú tam skupiny detí. A taktiež, že členovia klubu by sa nemali vyzliekať a mali by sa vyhýbať používaniu šatne s dieťaťom, ak v nej nie sú prítomní ďalší ľudia.

Viac o téme: Nahoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu