Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dievčine na rande prišlo upozornenie z Facebooku: Živé vysielanie jej dedka... preboha, veď on masturbuje!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Učiť seniorov, ako bezpečne zaobchádzať s technológiami, môže byť náročné. Ako však dokazuje príbeh tejto ženy, niekedy tak môžete zabrániť katastrofe. Zatiaľ čo bola na rande, jej starý otec spustil živé vysielanie na Facebooku a začal masturbovať. Všimli si to aj ostatní rodinní príslušníci.

O šokujúcej udalosti informovali moderátori podcastu Nearly Wes Sophie Habboová a Jamie Laing. "Sedela som pri stole s chlapcom, ktorý sa mi veľmi páčil a užívali sme si pekný večer," prečítala Habboová príspevok nešťastnej vnučky. "Potom som dostala upozornenie z Facebooku, že môj starý otec vysiela naživo. Toto sa ešte nikdy nestalo a myslela som si, že ide o prenos nejakej kapelu alebo niečo také. Keďže som taký hlúpy, zvedavý človek, klikla som na odkaz len preto, aby sa mi na celej obrazovke zobrazila ruka držiaca penis. Po niekoľkých sekundách sa kamera otočila a odhalila tvár môjho dedka." 

@nearlyweds Catching your grandad in an awkward situation! 🍆🤣 New episode out now!🎙️ #nearlywedspodcast #jamieandsophie ♬ original sound - NearlyWeds Podcast

Tento nečakaný priamy prenos si všimol aj muž, s ktorým bola žena na rande. "Chlapec, s ktorým som chodila, okamžite zakričal: ‚Kto je to?‘ Na čo som v panike povedala: ,Môj starý otec!‘ Okamžite som odišla a vrátila sa domov, aby som to povedala svojim rodičom, ktorí sedeli v obývačke a telefonovali môjmu dedkovi. Radili mu, ako vymazať živý prenos z profilu," dodala dievčina. Moderátori mali z príbehu zmiešané emócie. Zatiaľ čo sa Habboová zmohla len na to, aby zalapala po dychu, Laing sa chytil za tvár a zmietal sa v tichom smiechu.

Viac o téme: SexTrapasMasturbácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu