Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pozrite, akú lentilku objavil mladík v balení! Ozajstný unikát, no videli ste už takú?

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LIMERICK - Cukríky M&M’s majú svojich fanúšikov po celom svete. Jeden z nich sa na Twitteri podelil s netradičným záberom, na ktorom boli dva kusy týchto lentiliek. Kým jedna vyzerala úplne normálne, druhá bola asi dvakrát väčšia. Muž dokonca oslovil predstaviteľov Guinnesovej knihy rekordov.

M&M‘s patria medzi najobľúbenejšie cukríky. Možno ich dostať v dvoch veľkostiach. Zatiaľ čo štandardné M&M majú priemer 1,04 centimetra, takzvané mega M&M‘s majú priemer okolo 2,12 cm. Užívateľ Twitteru Fintan Walsh z Írska však prezradil, že našiel najväčšie M&M na svete. Zverejnil fotografiu, na ktorej boli dve lentilky umiestnené na jeho dlani. Zatiaľ čo jedna mala bežnú veľkosť, druhá vyzerala ako čínska datľa. "To nie je M&M, ale balvan," reagovali správcovia účtu Guinessovej knihy rekordov na príspevok. 

Možno to znie neuveriteľne, no v Guinessovej knihe rekordov už niekoľko zápisov týkajúcich sa M&M’s existuje. Minulý rok 22-ročný Austrálčan Brendan Kelbie získal späť titul najvyššej hromady lentiliek tým, že na seba naskladal šesť čokoládových cukríkov. Prekonal tak rekord piatich, ktorý držala dvojica Will Cutbill a Rocco Mercurio. 

Viac o téme: RekordLentilkaM&M
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu