Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mladík zaspal v MHD, zobudil sa až na to, že niečo po ňom lezie: Keď zistíte čo, porazilo by vás

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Po pozretí videa, ktoré sa objavilo na Twitteri, si zrejme v prostriedkoch hromadnej dopravy už nikdy pokojne nezdriemnete. Príspevok síce vznikol v metre v New Yorku, ale nie je vylúčené, že situácia, ktorú dokumentuje, sa nemôže zopakovať kdekoľvek inde na svete.

Video zachytáva nepríjemnú situáciu, v ktorej sa ocitol spiaci pasažier newyorského metra. Únava ho zrejme poriadne zmohla, pretože vôbec necítil, že mu po tele lezie potkan. Po nohách sa vyšplhal až na hornú časť tela a liezol po nej hodnú chvíľu. Muž sa prebudil až po tom, ako sa mu hlodavec dostal k zadnej časti krku. Reagoval však pomerne pokojne, postavil sa a potkana striasol zo seba. Čo sa dialo vo vozni ďalej, to už video nedokumentuje. 

Príspevok, ktorý bol na Twitteri zverejnený s komentárom "Neuvedomil som si, že v NY metre alebo v akomkoľvek metre sú potkany", nazbieral už milióny pozretí. Mnohí užívatelia uviedli, že doteraz videli hlodavcov v iných častiach metra, ale nikdy nie priamo vo vagóne. Niektorých zas šokovalo správanie cestujúceho, ktorý reagoval veľmi pokojne. "Potkany sú všade, ale tento chlap je stelesnením pokoja. Kto by v tejto situácii nekričal a nevyskakoval, aby ho striasol zo seba?" napísala jedna osoba. Druhá podotkla, že by hneď vyskočila z vlaku, keby zistila, že je v nej potkan. 

Viac o téme: PotkanMetroNew YorkMHD
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu