Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hviezda OnlyFans sledovala, ako kastrujú koňa: Stalo sa niečo, na čo sa nemohla pozerať

(Zdroj: TikTok/anna..paull)

SYDNEY - Hviezda OnlyFans priznala, že kastrácia jej milovaného koňa nedopadla dobre. Pri pohľade na zmrzačeného žrebca jej partner dokonca omdlel. Poznačilo to aj samotnú modelku, ktorá je v Austrálii absolútnou senzáciou. Môže sa pýšiť miliónmi fanúšikov na TikToku či Instagrame.

Dvadsaťtriročná Anna Paulová, ktorá je známa najmä svojou aktivitou na stránke OnlyFans, fanúšikom opísala traumatizujúcu udalosť, pri ktorej jej priateľ a influencer Glen Thomson omdlel. Stalo sa tak počas kastrácie jej koňa, pri ktorej obaja pomáhali. Thomson mal za úlohu držať žrebca na chrbte. "Ležal hore nohami, Glen sa otočil a hľadel na to príliš dlho. Spadol na zem a skĺzol tvárou po zemi. Keď som videla, ako sa Glenovi podlomili kolená, povedala som: ‚Nie, nemôžem sa pozerať na to, ako Glen omdlie,‘" uviedla Paulová s tým, že udalosť ju traumatizovala. 

Video nie je vhodné pre osoby s citlivou povahou

Modelka z austrálskeho Queenslandu je na OnlyFans veľkou senzáciou a má milióny sledovateľov na sociálnych sieťach. Vďaka svojim zárobkom si mohla dovoliť kúpiť pôsobivý dom so vstavaným výťahom, bazénom, vírivkou a dokonca aj súkromným kinom. 

@anna..paull

Last minute gift ideas 💗

♬ original sound - Anna Paul

Ale nebolo to tak vždy; Anna nepochádza z majetnej rodiny, a preto si peniaze musela zarobiť sama. V niekoľkých rozhovoroch dokonca prezradila, že v minulosti poberala sociálne dávky a v rámci svojej štvorčlennej rodiny musela vyžiť len z tridsiatich dolárov (19 eur) týždenne.

Viac o téme: KôňKastráciaOnlyFansAnna Paul
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu