Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Neuveríte, čím sa živí táto sexi blondínka: Mužom pri pohľade na ňu padá sánka

LONDÝN - Táto žena si na internete buduje reputáciu vďaka svojim jedinečným schopnostiam. Živí sa ako murárka, ktorá sa nebojí pri práci nosiť športové podprsenky a džínsy. Mnohí muži jej vzdali hold za to, že sa venuje práve tejto profesii. Iní ale poukázali na veľký bezpečnostný problém.

Žena, ktorá na TikToku vystupuje pod prezývkou badass_bricky, pracuje ako murárka. Na sociálnych sieťach ostatným predstavuje svoju profesiu. Zverejnila napríklad sériu videí, v ktorých ukazuje, ako prebieha pracovný proces. V jednom z nich má na sebe športovú podprsenku, džínsy a ochrannú prilbu, zatiaľ čo dvíha tehly a stavia múr. Okrem toho sa s publikom delí o závratné zábery prebiehajúcich a dokončených stavieb. 

Kým niektorí blondínku rešpektujú za to, že sa ako žena živí typicky mužskou prácou, iní upozornili na veľký bezpečnostný problém. "Veľký rešpekt. Dúfam, že uvidím viac žien v akejkoľvek pracovnej oblasti ‚mužského‘ sveta," napísal jeden z komentujúcich. 

Na ďalšieho muža murára zapôsobila najmä rýchlosť, akou žena pracovala. "Upokoj sa, kolegyňa, neviem stavať tak rýchlo ako ty," zavtipkoval. Ďalší murár uviedol, že má obavy z výberu oblečenia, ktoré má žena na sebe. "V lete v New Yorku by ste sa v takomto oblečení spálili na slnku. Ja som bol spálený viac ako raz," priznal. 

Dokonca aj tí, ktorí nemali žiadne skúsenosti v tomto odvetví, boli ohromení schopnosťami Američanky. Príklad je muž, ktorý by rád sledoval jej prácu zblízka. "Prosím, poďte mi postaviť dom," napísal v komentári.

Viac o téme: Murár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu