Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Američan si dal vytlačiť 90 vianočných pohľadníc: Keď zbadal, čo je na nich, išiel sa popukať od smiechu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Výroba takmer stovky vianočných pohľadníc sa skončila pre fotografa Dana Whitea z Kalifornie síce fiaskom, ale užívatelia Twitteru sa na nich výborne zabávajú. Autor príspevku zatiaľ neprezradil, ako a kde nepodarené snímky skončia.

Omyl s nastavením programu pre výrobu vianočných pozdravov spôsobil, že fotograf Dan White (33) má v súčasnosti doma deväťdesiat kusov röntgenových fotografií zubného chrupu svojho suseda Mika. Jednu z nich zverejnil na Twitteri s dvojzmyselným komentárom: "Veselé Vianoce: Biele." 

Dan vysvetlil, že pozdravy navrhoval pomocou aplikácie na tlač fotografií Shutterfly, ktorá umožňuje používateľom vybrať si zábery z počítača alebo mobilu a vložiť k nim vlastný text, typ písma a dokonca aj kliparty. Stačila však chvíľka nepozornosti a namiesto vybraného obrázka dal vytlačiť susedovu röntgenovú snímku zubov. White v ďalšom príspevku doplnil, že ju mal vo svojom telefóne, pretože Mike "má skvelé zuby" a chcel ukázať zubárovi röntgen a povedať mu, že aj on chce také. Celý omyl si podľa vlastných slov uvedomil až vo chvíli, keď mu doručili devätdesiat zubných pohľadníc. 

"Veselé Vianoce perleťovo biele," zavtipkoval jeden z užívateľov. Ďalší poznamenali, že Mikeov chrup nie je až taký dokonalý. Na príspevok reagovala aj spoločnosť Shutterfly. Nad situáciou vyjadrila poľutovanie a Danovi navrhla, že mu pomôže. Ten zatiaľ netuší, čo s pohľadnicami urobí. Prezradil však, že v dohľadnom čase určite nebude rozdávať žiadne vianočné pozdravy.

Viac o téme: ZubyPohľadnicaChrupVianoce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu