Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dievčinu nepustili do Disneylandu v tom, čo mala oblečené: To vážne?! Ľudia sú pobúrení

(Zdroj: TikTok/jordyngraime)

FLORIDA - Pobúrené návštevníčky Disneylandu sa sťažujú na TikToku na údajne neférový kódex obliekania. Jedna zo žien v tričku s odhaleným chrbtom ukázala, čo si najslávnejší zábavný park o jej obliekaní myslí.

Jordyn Graimová (20) sa na sociálnej sieti podelila o svoju skúsenosť z "najšťastnejšieho miesta na Zemi". Hodvábny top s holým chrbtom sa zrejme nepozdával personálu, ktorý ho považoval za vyzývavý. "Disney nemá rád chrbty," znel titulok vo videu. Zábavný park vo svojich pokynoch uvádza, že si vyhradzuje právo odmietnuť vstup osoby v oblečení, ktoré považuje za nevhodné alebo také, ktoré by mohlo zhoršiť zážitok ostatných hostí. Jordyn nakoniec dostala zadarmo tričko na zakrytie zvršku, ktoré by ju inak stálo dvadsať dolárov.

@jordyngraime Disney doesn’t like backs I guess…. #epcot #disneyworld #disney #dresscode #fyp #foryoupage @jessiedipasquale ♬ Castaways - The Backyardigans

Medzitým incident vyvolal pobúrenie na TikToku. "Prepáč…. čo?! Ako vydatá mama troch detí nevidím v tom tope žiadny problém," napísala jedna používateľka. Iní považujú Graimovej oblečenie za nevyhnutné pre floridské podnebie. "Všetci sa správate, ako keby Disney nemal 5000 stupňov. Jej tričko je v poriadku, vhodné do tohto počasia," napísal ďalší z komentujúcich. Niektorí odporcovia sa však priklonili na stranu parku. "No...toto je detský park...deti nemusia vidieť všetko." 

Viac o téme: OblečenieTričkoDisneyland
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu