Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Žena zaspala v lietadle: Keď sa zobudila a pozrela na svoje nohy, išlo ju rozdrapiť: To vážne?!

(Zdroj: Getty Images)

WASHINGTON - Žena v lietadle sa zobudila zmätená, keď jej dieťa pokreslilo ponožku. Svoj incident zdieľala na sociálnych sieťach. Zrejme si myslela, že získa sympatie ostatných, dostalo sa jej však len kritiky s tým, že si za to môže sama, keďže sa v lietadle zrejme rozťahovala aj mimo svojho sedadla.

Britská influencerka Julie Valentinová prehovorila o svojej nepríjemnej skúsenosti z nedávneho letu. Jej video zverejnené na instagramovom účte Passenger Shaming sa stalo virálnym. "Zobudila som a zistila, že mi nejaké cudzie dieťa pokreslilo biele ponožky," uviedla. 

Ľudia jej ale neprejavili veľa sympatií, dokonca ju obvinili, že si podopierala nohy medzi sedadlom a oknom, čo nie je príliš zdvorilé. "Môžete si za to len vy. Ak sú vaše nohy niekde, kde sa dajú pokresliť, potom sú na nesprávnom mieste," napísala jedna osoba. Cestovateľský účet lifesatripwithsk incident okomentoval po svojom. "Často sa nás pýtajú na nosenie ponožiek v lietadlách a sme s tým na sto percent v poriadku, ak sú čisté, nezapáchajú a zostanú vo vašom vlastnom priestore a nie sú opreté o rôzne časti lietadlaOh a nikdy nikdy nechoďte na záchod bez topánok, pretože tekutina na podlahe NIE JE VODA."

Viac o téme: LietadloPonožkyIncident
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu