Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Optická ilúzia, ktorá vám dokonale popletie hlavu: Nájdete medzi Mimoňmi toto?

(Zdroj: Facebook/Gergely Dudás - Dudolf)

BUDAPEŠŤ - Mnoho ľudí sa vďaka internetu zabáva na optických ilúziách, o ktoré v súčasnosti nie je núdza. Príkladom je jedna s populárnymi animovanými postavičkami, pri ktorej sa nejeden milovník podobných obrázkov poriadne zapotí. Záber vytvoril známy maďarský ilustrátor a výtvarník.

To, ako optické ilúzie dokážu oklamať mozog a predstavivosť, je naozaj fascinujúce. Hodnotia nielen váš zrak, ale aj osobnosť a charakterové vlastnosti. Najnovšia optická ilúzia, ktorú vytvoril Gergely Dudas, známejší ako Dudolf, zrejme mnohých poriadne zmätie. 

 

Can You find 3 BANANAS among the Minions? 🍌🍌🍌 This is the first time I've made a Seek-and-Find picture with already...

Posted by Gergely Dudás - Dudolf on Thursday, July 14, 2022

"Toto je prvýkrát, čo som vytvoril obrázok typu hľadaj a nájdi s už existujúcimi postavami. Je to pocta Mimoňom, s týmto nápadom som prišiel minulý týždeň po zhliadnutí ich nového filmu v kine. V tomto prípade som strávil najviac času kreslením jedného puzzle, trvalo mi to tri alebo štyri dni! Ale som naozaj spokojný s tým, ako to dopadlo a dúfam, že sa to bude páčiť aj vám," uviedol Dudas. 

Úlohou užívateľov sociálnych sietí bolo na obrázku nájsť tri banány. Aj keď to môže znieť jednoducho, v skutočnosti sa pri hľadaní týchto žltých objektov poriadne zapotíte. Hľadanie nezjednodušuje ani to, že i Mimoni sú žltí tak, ako banány. 

Viac o téme: BanánOptická ilúziaGergely Dudas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu