Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Influencerka šokovala ľudí svojím vekom: Nemáte šancu uhádnuť, koľko má rokov

(Zdroj: Instagram/risa_hirako)

TOKIO - Japonská modelka Risa Hiraková ohromila ľudí na sociálnych sieťach po tom, čo priznala, koľko má rokov. Odvtedy je zaplavovaná otázkami, ako sa stará o svoju pleť a v čom spočíva tajomstvo jej mladistvého vzhľadu. Tvrdí, že všetko je o životnom štýle.

Mnohí zo sledovateľov modelky neveria, že môže byť staršia ako 25 rokov. Po tom, ako priznala svoj vek, sa stala okamžite slávnou na sociálnych sieťach. Ľudia sa Hirakovej pýtajú, ako to robí, že vyzerá tak mlado. V skutočnosti má totiž 51 rokov.

Japonka tvrdí, že za všetko môže zdravý životný štýl, ktorý sa skladá z konzumácie organických jedál, udržiavania hydratácie pokožky a pravidelných prechádzok v prírode. "Snažte sa jesť biopotraviny a používajte čo najviac organických produktov," píše na Instagrame. Ona sama napríklad často konzumuje avokádový toast, ovocné smoothies či zelený čaj. Okrem toho je potrebné udržiavať svoju pokožku hydratovanú 24 hodín denne. 

Risa považuje za dôležitú aj ochranu pred slnkom. Po vonku chodí v klobúku a ochrannom odeve, aby sa chránila pred škodlivými UV lúčmi. K mladistvému výzoru jej určite dopomáha aj oblečenie, ktoré nosí, účes a majkap. 

"Vyzerá doslova o polovicu mladšie," píše jeden z jej sledovateľov. Fanúšikovia Risy boli po zistení jej skutočného veku ohromení a zaplavili ju obdivnými komentármi. "Nemôže mať viac ako 25 rokov, mám pocit, že to musí byť vtip," napísal jeden z nich. "Vyzerá mladšie ako ja a ja mám 24," dodal ďalší. 

Viac o téme: ModelkaŽivotný štýlElixír mladostiRisa Hirako
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu