Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

V paneláku chovajú štyri opice!

Miláčikom Katarínyje jednoznačne Koki. Ten neznáša mužov, a miluje ženy. Zobraziť galériu (3)
Miláčikom Katarínyje jednoznačne Koki. Ten neznáša mužov, a miluje ženy. (Zdroj: Nový Čas)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Žiadny pes, mačka ani akváriové rybky. Marcel Zigmund a Katarína Jurášová z Liptovského Mikuláša našli záľubu v opiciach. V súčasnosti ich majú doma štyri. Ich počet sa však zrejme rozrastie, lebo párik tasmáčov trpasličích čaká prírastok.

Všetky opice sú v ich minizoo Zvierací raj. Spoločnosť im robia hady, fretky, korytnačky či papagáje. V tomto minisvete sú však hviezdami aj tak opičky. Hlavne kosmáč fúzatý Koki. „Kokiho som dostala od snúbenca. Je to môj miláčik. Teraz má rok a doslova ním plieska puberta. Všetko zhadzuje a rád sa predvádza. Miluje kolu, cukríky. Nemá rád mužov, a zbožňuje ženy. Správny chlap, nie? Učíme ho teraz, aby si zvykol na vôdzku a obojok. Potom s ním budeme chodiť na prechádzky,“ vraví Katarína.

Rodinku dopĺňa párik kosmáčov trpasličích (najmenšie opičky na svete) a tamarín žltoruký, ktorého volajú Babka. „Babka k nám prišla z jednej českej zoo vlastne na dožitie. Má 13 rokov a to je pre tieto opičky naozaj pokročilý vek. Bola v zúboženom stave, ale jej stav sa zlepšil. Teraz ju však hnevá Koki, občas jej kradne jedlo a vysmieva sa jej. Keď to preháňa, dostane po zadku,“ dodáva Katarína, ktorá tvrdí, že keď si človek na opičky zvykne, sú rovnako dobrými spoločníkmi ako pes či mačka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu