Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Dvojica sa neovládla a začala sexovať priamo na námestí: Ľudia ich sledovali a smiali sa!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

LIVERPOOL - Žena, ktorú niekto nakrútil na video počas milostného aktu na verejnosti, sa vyhla väzeniu. Podľa jej obhajkyne je prípad príkladom myzogýnie, teda chorobnej nenávisti voči ženám. Po zverejnení videa údajne dostávala zlostné správy a vyhrážky. Hlavnú aktérku vraj incident mrzí a chce začať odznova.

Tridsaťpäťročná Kelly Cousinsová sa objavila na usvedčujúcich záberoch, na ktorých sa oddávala sexu na verejnosti. S dotyčným mužom sa údajne stretla v posilňovni v Liverpoole. Pred incidentom požili veľké množstvo alkoholu. Autormi videa sú okoloidúci, ktorí ho neskôr zverejnili na sociálnych sieťach. Na 23-ročného Joea Firbyho, ktorý je údajne mužom z videa, bol vydaný zatykač. 

"Obžalovaná bola na námestí Concert Square s mužom, ktorého totožnosť bola zistená. Na námestí sa venovali sexuálnym aktivitám, z ktorých veľkú časť nakrútila široká verejnosť," povedal súdu prokurátor Andrew Page. Obhajkyňa štvornásobnej matky Heather Tooheyová ale tvrdí, že nikto z verejnosti nepodal sťažnosť na nemravné správanie dvojice. "Polícia sa o incidente dozvedela až zo samotného videa. Je vidieť, že to ľudia dobrovoľne natáčajú, smejú sa na tom. To je realita toho, čo sa tam dialo," vyhlásila Tooheyová. 

Cousinsová krátko po incidente odišla z Liverpoolu a momentálne nemá žiadne trvalé bydlisko.  Jej právnička upozornila na to, že celý prípad je založený na mizogýnii, teda chorobnom odpore, pohŕdaní a nenávisti voči ženám. Po zverejnení videa vraj Kelly dostala množstvo nenávistných správ a vyhrážok. 

"Správanie, ku ktorému v tú noc došlo na námestí, bolo skutočne poburujúce. Koncertné námestie priťahuje veľa turistov a incident mohol v očiach niektorých ľudí poškodiť povesť mesta," uviedol prokurátor s tým, že trest čaká aj na zainteresovaného muža. "Veci sa vymkli spod kontroly. Toto nebolo nikdy plánované. Hlboko to ľutujem. Vždy som niesla zodpovednosť za svoje činy a teraz chcem začať odznova a hodiť to všetko za hlavu," povedala Cousinsová, ktorej bol nakoniec uložený desaťtýždňový trest odňatia slobody s podmienečným odkladom na jeden rok. Musí tiež absolvovať 40 hodín verejnoprospešných prác a 25 dní rehabilitačnej činnosti v probačnej službe. Firby bol obvinený z rovnakého trestného činu. 

Viac o téme: Sex na verejnostiMyzogýnia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu