Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Samozvaný cestovateľ v čase zverejnil VIDEO z roku 2027: Takto to vraj bude vyzerať na Zemi

(Zdroj: TikTok/unicosobreviviente)

BARCELONA - Na sociálnej sieti koluje video, ktoré údajne pochádza z budúcnosti. Jeho autor sa predstavil ako cestovateľ v čase a tvrdí, že zostal na našej planéte úplne sám. Väčšina ľudí príspevok spochybňuje a uvádza, že vznikal ešte počas pandémie alebo na veľmi tichých miestach.

TikToker Javier o sebe tvrdí, že dokáže cestovať v čase. Vo svojom  príspevku presviedča užívateľov, že uviazol v roku 2027 a zostal posledným človekom na Zemi. Na sociálnych sieťach má viac ako šesť miliónov fanúšikov a prezentuje sa videami opustených miest. Už v minulosti upozornil na to, že ľudstvo vyhynie o pár rokov. 

Ľudia však jeho výstredné tvrdenia spochybňujú. Javier po zverejnení posledného videa priamo odpovedal jednému užívateľovi, ktorý požiadal o dôkaz, že jeho príspevky boli nakrútené v budúcnosti. Odpoveďou boli zábery z najvyššieho poschodia barcelonského hotela, v ktorom momentálne býva. Video nakrútené počas dňa zachytáva úplne prázdnu križovatku, na ktorej by mal pulzovať čulý ruch. "Som uväznený medzi rokmi 2021 a 2027. Som vo svete paralelnom s tým tvojím," uviedol Javier. 

Mnohí poukázali na množstvo nezrovnalostí, ktoré si všimli. "Video evidentne pochádza z čias lockdownu, keď nikto nebol vonku a všade to vyzeralo ako mesto duchov," napísala jedna osoba. "Moja záhrada zarastie za menej ako týždeň, ale všetky terénne úpravy v tomto videu zostávajú dokonale upravené aj bez starostlivosti," poznamenal ďalší užívateľ. Skeptici poukázali aj na to, že vo videu letí vták, ktorý podľa všetkého prežil akúkoľvek katastrofu. Javiera upozornili, že ho zabudol vymazať.  

Viac o téme: Cestovanie v časeBarcelona
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu