Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Záhadné svetlo nad Kaliforniou vydesilo obyvateľov: Neuveríte, aké malo pôvod

(Zdroj: Youtube/ABC10)

SACRAMENTO - Záhadné fialové svetlo, ktoré sa objavilo na oblohe nad Kaliforniou, vyvolalo na sociálnych sieťach búrlivé diskusie a podnietilo špekulácie o existencii mimozemských civilizácií a iných podobných fenoménoch. Priaznivci konšpiračných teórií však opäť zostali sklamaní.

Na sociálnych sieťach sa počas halloweenskej noci množili príspevky pochádzajúce z kalifornského Sacramenta. Na všetkých bolo vidno záhadné fialové svetlo tiahnuce sa po oblohe. Mnohí komentujúci pripisovali jav UFO a špekulovali nad tým, či žiara nepochádza iného sveta. 

Ukázalo sa však, že všetko súvisí s výhradne pozemskou záležitosťou. Zástupca miestneho basketbalového tímu Sacramento Kings totiž uviedol, že išlo o víťazný lúč, ktorý sa stal súčasťou osláv víťazstva nad mužstvom Charlotte Hornets. Zápas sa hral v Charlotte, ale tím oslavoval premietaním vertikálneho lúča na oblohe nad Sacramentom. 

 

Sacramento Kings have unveiled a ‘victory beam’ that will be lit after a win. Kings’ goal is to deepen their connection with the city of Sacramento. Thoughts? 🤔

Posted by NBA Buzz on Friday, November 4, 2022

 

Viac o téme: ZáhadaKaliforniaUFO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu