Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Snúbenci si kúpili predajný automat: Sú ohromení tým, koľko im za pár týždňov zarobil

(Zdroj: Getty images)

NEW YORK - Istá dvojica sa na sociálnej sieti TikTok podelila o to, ako si kúpili predajný automat, aby zarobili peniaze navyše. Prekvapila ich ziskovosť tohto obchodu. Spustili lavínu, ľudia si začali nakupovať automaty, ktoré dopĺňajú sladkosťami, nápojmi a rôznymi potravinami. Aj tí tvrdia, že sa na tom dá slušne zarobiť.

Vo virálnom videu s 2,7 miliónmi zhliadnutí Jade Davisová vysvetľuje, ako si so svojím snúbencom kúpili predajný automat za 250 dolárov (cca 250 eur) a naplnili ho dobrotami z blízkeho obchodu, píše New York Post. Po tom, čo minuli vyše 300 dolárov na občerstvenie a náklady na členstvo v supermarkete, zarobili okolo 150 dolárov za tri týždne.

Ich videá sú také populárne, že ostatných užívateľov inšpirovali ku kúpe vlastného predajného automatu. Automaty sa ukázali ako lukratívny biznis pre niektorých, napríklad pre 31-ročného Marcusa Grama, ktorý pracoval v banke. Po tom, čo utratil približne 5000 dolárov za dva zrekonštruované stroje, začal vidieť, ako sa peniaze valia. Len minulý rok podľa vlastných slov zarobil viac ako 338 000 dolárov z 25 strojov. "Obchod s predajnými automatmi je biznis s polopasívnym príjmom. Predaj produktov je pasívny, ale zabezpečiť, aby bol tento predaj konzistentný a zákazníci spokojní, si vyžaduje úsilie," uviedol Marcus pre magazín Time

Viac o téme: AutomatObčerstvenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu