Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Panika v Kongu: Čarodejníci zmenšujú mužom penisy!

KINSHASA – Polícia v Kongu zatkla trinásť podozrivých čarodejníkov, ktorí vraj používajú čiernu mágiu, pomocou ktorej zmenšujú mužom penisy, alebo im ich nechávajú zoschnúť. V krajine vypukla panika a ľudia začínajú lynčovať podozrivé osoby.

V západných oblastiach čierneho kontinentu však takéto krádeže penisov vraj nie sú žiadnou vzácnosťou. Ľudia stále vyznávajú tradičné náboženstvá a magické kulty. Bežné sú rituálne vraždy, ktoré slúžia na získanie veľmi cennej krvi, alebo nejakej časti tela.

Zvesti o scvrknutých a uschnutých penisoch sa objavili v hlavnom meste krajiny. Čoskoro sa o prípadoch začalo hovoriť aj v rozhlase, kam volali vydesení poslucháči a varovali spoluobčanov pred zlou mocou čarodejníkov, ktorí vraj nosia zlovestné zlaté prstene.

Polícia v hlavnom meste už zadržala okrem mágov aj štrnásť údajných obetí čiernej mágie. Podľa výpovedí sa ich čarodejníci letmo dotkli a spôsobili tak, že im takmer zmizol alebo sa scvrkol penis. Podľa obetí je to spôsob, ako získať nemalé sumy, pretože iba mágovia dokážu penis vrátiť do pôvodného stavu, za čo požadujú nemalé peniaze.

Pred desiatimi rokmi došlo kvôli podobnému prípadu v Ghane až ku krviprelievaniu. Vtedy obvinili dvanástich čarodejníkov, ktorých ľudia ubili na smrť. Panika v Kongu: Čarodejníci zmenšujú mužom penisy!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu