Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VIDEO influencerky obletelo svet: Veď vyzerá ako Vladimir Putin! On nemá moje lícne kosti

(Zdroj: TikTok/camillaauroraa)

LONDÝN - Podobnosť so známymi osobnosťami niekedy poteší, inokedy zarmúti. Môžeme len hádať, ako je to v prípade užívateľky sociálnej siete a influencerky Camilly Aurorovej, ktorá v jednom zo svojich príspevkov vyzerá ako súčasný ruský prezident.

Camillu Aurorovú si pomýlili s Vladimírom Putinom po tom, ako minulý týždeň zverejnila video na TikToku. Príspevok sa šíri internetom rýchlosťou blesku a jeho autorka je z celej situácie trochu zmätená. Doteraz totiž zbierala od užívateľov iba komplimenty na adresu svojej krásy a zmyslu pre humor. V jednom z videí, kde pózuje nenalíčená s vlasmi stiahnutými dozadu, však naozaj vyzerá ako klon ruského prezidenta. 

@camillaauroraa Svarer @🦋~ℌ𝔞𝔫𝔫𝔞~🦋 ♬ original sound - Camilla Aurora

"Vyzeráš ako Vladimír Putin," komentovali príspevok viacerí. "On nemá moje lícne kosti," odmieta Camilla podobnosť s politikom. Príspevok zaznamenal už takmer 800 000 videní a nazbieral tisíce komentárov. Jedna osoba dokonca napísala, že Aurorová vyzerá tak, ako keby "mal Putin a Mona Lisa dieťa". Iná užívateľka sa mladú ženu snažila upokojiť a ubezpečila ju, že je "pekný Putin". Našťastie influencerka prijala všetko s nadhľadom a nazvala sa "Valentína Putin". 

Viac o téme: Vladimir PutinInfluencerka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu