Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Čašníčku rozzúril zákazník, dovolil si to, čo nemal: Spravila mu to isté, jej VIDEO je hitom

(Zdroj: TikTok/lydiapwarren)

NEW YORK - Z čašníčky v Hooters sa stala hrdinka po tom, ako počas zmeny zosmiešnila nepríjemného zákazníka. Ten si bez povolenia fotografoval servírky. Ľudia na sociálnej sieti ju za riešenie situácie pochválili. Ako sa však ukázalo, podobné správanie je v tejto sieti reštaurácií pomerne časté.

Užívateľka TikToku Lydia Warrenová z USA, ktorá pracuje ako servírka v reštaurácii Hooters, prezradila, že neznámy muž si začal fotiť jej kolegyne bez toho, aby si vypýtal povolenie. Dievčina sa preto rozhodla, že mu dá ochutnať jeho vlastnú medicínu a začala ho fotiť. Podišla k nemu a povedala, že "spôsobí, aby sa cítil nepríjemne". "Všetci sa teraz cítime nepríjemne," vyhlásila a pokračovala v nahrávaní videa. 

Zábery zaznamenali už takmer dva milióny zhliadnutí. Ľudia Lydiu považujú za hrdinku, pretože sa postavila nielen sama za seba, ale aj svoje kolegyne. "Túto temnú ženskú energiu potrebujeme všetci," znie jeden z komentárov. "Ďakujem, kráľovná," napísala ďalšia osoba. Iné ženy sa podelili o svoje skúsenosti s nevhodným správaním. "Keď som bol manažérkou Twin Peaks, prišla som priamo k stolu a povedala som im, aby fotky vymazali a strápnila som ich pred priateľmi," uviedla jedna užívateľka. 

Bohužiaľ, takéto správanie je v sieti reštaurácií Hooters pomerne bežné. Minulý rok nemenovaná čašníčka prehovorila o komentároch, ktorými ju denne častujú mužskí zákazníci. Niektorí sa jej dokonca pýtajú, či si z jedálneho lístka môžu objednať ju. "Veľmi ma takéto reči mrzia, pretože v Hooters pracujú mnohé dievčatá preto, aby si zarobili popri štúdiu. Ja osobne mám magisterský titul, toto je moja vedľajšia práca," vysvetlila. 

Viac o téme: Sexuálne obťažovanieSexizmusHooters
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu