Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Ľudí trápi bizarná dilema: Na čo slúži malá dierka na vrchnáku od pera? Odpoveď vás prekvapí

(Zdroj: pixabay )

LONDÝN - Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo je v hornej časti vrchnáku na guľôčkových perách malá dierka? Pokiaľ nepoznáte odpoveď, nie ste v tom sami. Mnoho ľudí len nedávno objavilo pravdu o svojich perách, a to vďaka tomuto YouTuberovi. Jeho video sa takmer okamžite stalo hitom internetu.

YouTuber známy ako Zach D. sa na sociálnej sieti podelil s odpoveďou na otázku, ktorá zaujímala viacerých ľudí – prečo je v hornej časti vrchnáku na guľôčkových perách malá dierka. Zach vo videu vysvetlil, že veľa ľudí má tendenciu myslieť si, že dierka je v hornej časti kvôli tomu, aby z pera neunikal atrament, píše The Mirror.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zack D. Films (@zackdfilms)

V skutočnosti je tam dierka kvôli prúdeniu vzduchu, aby sa vrchnák nezasekol na pere, prezradil Zach. „Výrobcovia pier sú skutočne povinní pridať tam tieto malé dierky. Vidíte, je tu dosť miesta na prúdenie vzduchu, ak sa viečko niekomu zasekne na pere,“ vysvetlil YouTuber.

Video si pozrelo viac ako tri milióny ľudí a u mnohých vyvolalo veľkú odozvu. „Pamätám si, ako som počas detstva žuval tento vrchnák na pero,“ uviedol jeden z komentujúcich. „Dúfajme, že sa to nikdy nikomu nestane,“ napísal ďalší. „Myslel som si, že je to všeobecne známe,“ dodal tretí, ktorý o skutočnom dôvode dierky vedel už pred zhliadnutím videa.

Viac o téme: PeroVrchnák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu