Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tak TOTO trochu prehnala: Modelke rozhodne sebavedomie nechýba! Neuveríte, čo vyviedla cudzím ľudom

(Zdroj: TikTok/@imalaskaclarke)

LONDÝN - Modelka Alaska Clarkeová sa ocitla pod paľbou negatívnej kritiky za posielanie aktov neznámym ľuďom cez Air Drop. V snahe zaujať sa o všetkom zmienila v TikTok príspevku, čo jej však veľmi nevyšlo. Poštvala si totiž proti sebe mnohých fanúšikov, ktorým sa jej správanie veľmi nepozdávalo.

Čakanie na nástup do lietadla je niekedy poriadne otravné a zdĺhavé. Takto nejako to zrejme vyhodnotila aj modelka  Alaska Clarkeová a rozhodla sa, že si tento čas spríjemní posielaním svojich nahých fotiek cez Air Drop pasažierom na letisku, píše DailyStar

„Air Dropping mojich aktov chalanom na letisku,“ okomentovala svoj TikTok príspevok, ktorý úspešne koloval po sociálnej sieti  a mal viac ako 3,2 miliónov pozretí. Ale nie všetci fanúšikovia mali pre takéto správanie pochopenie.  Niektorí ho dokonca označili za sexuálne obťažovanie. „Sú tam doslova deti a ženatí muži," napísal jeden a druhý doplnil, že niečo takéto je „určite nezákonné.“ „Naozaj sa nehanbíš alebo je to teraz normálne? To je skutočná otázka,“ pýtal sa ďalší.

Alaska mu odpovedala, že „nie“ a dodala, že je „štýlová ako vždy.“ Niektorí sa domnievajú, že pravdepodobne nepočítala s negatívnymi reakciami a myslela si, že budú všetci nadšení.

Viac o téme: FotkyModelkaAkty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu