Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Člen kráľovej gardy kričí na malé dievčatko! Veď TOTO by vystrašilo aj dospelých

(Zdroj: TikTok/@octavioalmanza16)

LONDÝN - Na internete koluje video, ktoré zachytáva incident odohrávajúci sa vo Whitehall v Londýne, kde sídli kráľova stráž Horse Guards. Zábery, na ktorých príslušník gardy okrikuje malé dievča, označili mnohí diváci ako drsné. Iní sa zas domnievajú, že konal primerane a za celú situáciu sú zodpovední rodičia, ktorí neustrážili svoje dieťa.

Turista Octavio Almanza Cana nakrútil video vo Whitehall v Londýne, kde okrem iných inštitúcii sídli aj kráľova stráž Horse Guards. Jeho zábery zachytávajú jedného z členov tejto stráže ako kričí na malé dievča, keď sa mu pripletie do cesty a chce, aby zostalo stáť. Preľaknuté dievčatko sa vzápätí rýchlo rozbehne k rodičom, ktorí stáli bokom, mimo trasy strážcu, píše DailyStar. 

Po zverejnení videa sa diváci rozdelili na dve skupiny. Jedna z nich obhajuje správanie vojaka. Podľa nich si plnil iba svoje povinnosti. Zároveň sa domnievajú, že zlyhali rodičia, ktorí nechali voľne pobehovať dieťa v priestore, kde pravidelne pochodujú členovia kráľovej stráže alebo tadiaľ prechádzajú kone.

Druhá skupina však zastáva názor, že uniformovaný muž všetko príliš prehnal a nemusel  až tak veľmi kričať. „Dobrá práca. Rodičia musia učiť deti, aby mali nejaký rešpekt,“ napísal jeden z nich. „Držte si svoje deti,“ súhlasil druhý. „Stavím sa, že to dieťa pravdepodobne dostalo mierny šok,“ domnieva sa tretí. Podobný incident sa odohral v júli, keď kráľovná garda podobným spôsobom musela upozorniť turistku, ktorá sa pri fotení dotýkala opratí koňa.

Viac o téme: DievčatkoKritikaPríslušníkKráľova stráž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu