Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Žena oznámkovala darčeky od expartnerov: Týmto si chceli kúpiť jej odpustenie! Mali by u vás úspech?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Užívateľka sociálnej siete prezentuje v TikTok videu darčeky a pozornosti, ktoré dostala od svojich bývalých partnerov. Obdarovávali ju nimi v období, keď sa jej chceli za niečo ospravedlniť alebo žiadali o odpustenie za niečo, čím sa previnili. Príspevok okomentovali viacerí diváci a niektorí sa podelili aj o vlastné skúsenosti.

Mladá žena sa rozhodla ukázať užívateľom sociálnej siete darčeky, ktoré jej v minulosti darovali dnes už jej expartneri, keď sa kajali a prosili ju o odpustenie za svoje prehrešky. Okrem kávy, či kvetov sa video tejto užívateľky hemží aj drahými módnymi vychytávkami a značkovými kabelkami. „V roku 2019 som sa s niekým stretávala, ale rozišli sme sa, pretože on musel ísť ‚hľadať samého seba.‘  Veľká kytica a prosenie na kolenách však k ospravedlneniu nepatrili a kúpil mi ľadovú kávu,“ prezradila žena a dodala, že k nej dostala aj kokosové mlieko za 50 pencí (0,57 centov).

Takémuto ospravedlneniu dáva sedem bodov z desiatich, pretože kávu z daného reťazca miluje. Paradoxne, oveľa drahšie darčeky od nej dostali nižšie hodnotenie. „Mám na sebe značkovú bundu a tašku Prada, pretože môj bývalý priateľ spal s niekým v Claphame, keď som končila skúšky v Durhame,“ tvrdí úprimne.

Žena oznámkovala darčeky od
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

„Dávam mu štyri body z desiatich, lebo za to, čo urobil, mi mal kúpiť Birkin. Nebudem o ňom hovoriť zle, pretože je teraz na lepšom mieste.“ Ďalší „vinník“ jej vraj poslal kyticu kvetov. Zrušil totiž rande s vysvetlením, že je chorý, ale ona neskôr zistila, že sa zabával v nočnom klube Raffles v Chelsea. Aj ten nakoniec získal štyri body. „Kde nachádzate takýchto ľudí?“ zaujímala sa jedna z užívateliek.

„Plačem od smiechu, toto je úplne skvelé,“ napísala iná. Ďalšia uviedla, že dostala poukážku Halfords v hodnote 15 libier (17,20 eur) a partner je nezabudol pripomenúť, že je „čiastočne od jeho mamy na narodeniny.“ Jedna žena napísala, že po hádke upiekla veľký koláč, vytvarovala z neho srdce a takto povedala partnerovi „prepáč.“

Viac o téme: DarčekyExpartneri
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu